Sa Roto prozorima dobijate svetao i savremen dom

Bilo da želite da u svoj dom unesete više svetlosti ili samo želite luksuzan pogled na zvezdano nebo

mi imamo pravo rešenje za vas .Izrađeni po vrhunskoj nemačkoj tehnologiji Roto krovni prozori će vaš

dom pretvoriti u oazu svetlosti i toplote.Da biste saznali sve o sjajnim  karakteristikama Roto prozora pogledajte detaljnije

Designo R4 – Swing krovni prozor

Designo R4 je Swing krovni prozor s višestrukim mogućnostima primene. Posebno je pogodan za situacije kada u prvom planu stoje funkcije osvetljenja i provetravanja, npr. u visokim prostorima kao što su predsoblja. Optimalan je i za kombinovanje sa prozorom Designo R7 u kojima se više prozora ugrađuje jedan iznad drugog, odnosno jedan do drugog, i tako stvaraju poseban ambijent za stanovanje. Roto Designo R4 Swing krovni prozor sa središnjim vešanjem pri tome je pre svega pogodan kao prozor za provetravanje u gornjim redovima odnosno kao čvrsto zastakljenje u donjim redovima.

Designo R4 RotoTronic

Designo R4 RotoTronic, krovni prozor s integrisanim motorom i upravljačkim sistemom. Ispunjava sve želje za modernim kvalitetom stanovanja i posebno je prikladan za teško dostupna područja. Upravljanje se vrši putem zidnog prekidača (RotoTronic E) ili putem daljinskog upravljača (RotoTronic EF). Prozor je dodatno opremljen senzorom za kišu koji automatski zatvara prozor. Na raspolaganju je i model sa unapred montiranim WD paketom toplotne izolacije. Krovni prozor je unapred pripremljen i za ugradnju električne spoljne i unutrašnje dodatne opreme.

 

Designo R7 – Top-Swing krovni prozor

Top-Swing krovni prozor je originalno Roto rešenje i predstavlja povišeni standard i povišeni nivo sigurnosti. Osa vešanja Top – Swing krovnog prozora smeštena je u gornjoj trećini prozora što omogućava slobodan pristup otvorenom prozoru. Krilo ne ulazi u prostor i na taj način ne smeta, ne zaklanja pogled i ne pretvara put ka otvorenom prozoru u izbegavanje prepreka. Ovo rešenje na raspolaganju je u 2 varijante energetski efikasnog zastakljenja i u 2 varijante materijala (drvo ili PVC), zatim u varijanti sa unapred fabrički ugrađenim WD paketom toplotne izolacije.

 

Designo R8 – Premium Klap-Swing krovni prozor

Moderno

 

Roto Designo R8 je nova generacija krovnih prozora u Premium segmentu: jedinstveni dizajn, visokokvalitetna antracit-metalik spoljna površina okvira, najveća funkcionalnost – 2 načina otvaranja upravljanjem jednom ručkom smeštenom dole na prozorskom krilu za sve funkcije prozora, niža ugradnja u krov i optimalna integracija u krovnu površinu. Serijski montiran WD paket toplotne izolacije i izolaciona folija za spoj sa parnom branom omogućavaju sigurno zaptivanje na kritičnim spojnim mestima.

Funkcionalno

Premium Klap-Swing krovni prozor Designo R8 zahvaljujući Roto okovima, koji je vodeći svetski proizvođač okova, raspolaže sa 2 načina otvaranja kojima se upravlja pomoću jedne ručke smeštene na donjem delu prozorskog krila. Klap pozicija odnosno gornje vešanje znači siguran i udoban pristup otvorenom prozoru. Top-Swing pozicija odnosno gornje-središnje vešanje s tačkom okretanja u gornjoj trećini prozora omogućava efektivno provetravanje i slobodu pristupa što daje mogućnost uživanja u lepom pogledu u uspravnom položaju. Osim toga prozor ima automatsku i sigurnu blokadu u položaju za čišćenje. Krovni prozor Designo R8 ističe se modernim dizajnom, nižim smeštajem u krovnoj površini, visokokvalitetnom spoljnom površinom u antracit-metalik boji, multifunkcionalnom ručkom i serijski montiranim WD paketom toplotne izolacije.

Energetski efikasno

Niskoenergetski krovni prozor Designo R8 NE je Premium Klap-Swing krovni prozor nove konstrukcije. Patentirana rešenja dovela su do toga da je postignuta Uw-vrednost od 0,84 W/m2K. Te izvanredne toplotno izolujuće karakteristike postignute su 3-strukim sigurnosnim i toplotno izolujućim zastakljenjem od Ug = 0,5 W/m2K. Prozor je dodatno opremljen Aquaclear premazom i serijski ugrađenim WD paketom toplotne izolacije.

 

 

Kontakt

Royal Home Vojvođanska 369a Surčin 11271 Srbija
Tel: +381113171301,
 Mob: +38163361288,
 Mob: +381628720686