O Nama

ALU i PVC stolarija Royal Home
Osnovna delatnost preduzeća Royal Home je prodaja i montaža ALU i PVC stolarije po meri kupca. Naša PVC stolarija izrađuje se od najkvalitetnijih nemačkih profila GEALAN i TERAPLAST, dok smo se pri izradi aluminijumske stolarije opredelili za grčke profile ELVIAL. Pored toga, nudimo i sve vrste popravki i servisiranje stolarije. Ukoliko želite da Vašem stambenom ili poslovnom prostoru obezbedite odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, kao i potpuno novi izgled u kome ćete uživati, stolarija Royal Home je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše pedantnost i preciznost, a na sve proizvode dajemo odgovarajuću garanciju.
Neposredno po Vašem pozivu, naš stručni tim izlazi na lice mesta, a ova usluga je potpuno BESPLATNA. Nakon izvršenih merenja, izradićemo kompletan proračun i pristupiti izradi stolarije, uz rok isporuke od 7 do 10 dana.
Royal Home PVC stolarija izrađuje se šestokomornih profila nemačke kompanije GEALAN u dve varijante: profilni sistem S 8000 i profilni sistem S 9000. Takođe, u našoj ponudi nalaze se šestokomorni profili kompanije TERAPLAST. Za besprekornu izolaciju, osim profila zaslužni su i kvalitetni okovi, a naš asortiman proizvoda upotpunjen je okovima renomirane nemačke marke G-U.
Pored PVC stolarije, u ponudi preduzeća Royal Home Beograd nalazi se i aluminijumska stolarija koja se izrađuje od visokokvalitetnih profila grčke kompanije ELVIAL. Ovi profili koji predstavljaju najbolji primer tehnološke inovacije, mogu biti sa ili bez termoprekida. Royal Home ALU stolarija je dostupna u standardnoj beloj boji, a postoji i mogućnost izbora boje u skladu sa Vašim željama.
Iz naše ponude posebno izdvajamo krovne prozore nemačkog proizvođača ROTO koji će na pravi način ulepšati Vaše potkrovlje. Izborom proizvoda marke Roto odlučili ste se za proizvode izrađene od prvoklasnih materijala i sirovina koje karakteriše dugovečnost, otpornost, estetika i jednostavnost održavanja. U našoj ponudi nalaze se drveni i PVC krovni prozori koji nose marku kvaliteta “Made in Germany”.
U asortimanu kompanije Royal Home nalaze se i sledeći proizvodi:
-ALU i PVC roletne
-sve vrste komarnika
-okapnice i PVC daske
-sobna i sigurnosna vrata
-PVC ogradice
-garažna vrata
Royal Home – Kvalitet koji traje!
Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h
ALU i PVC stolarija Royal Home, Vojvođanska 369a, Surčin, Beograd

Kontakt

Royal Home Vojvođanska 369a Surčin 11271 Srbija
Tel: +381113171301,
 Mob: +38163361288,
 Mob: +381628720686